Vår historie med hund

Håkon er vokst opp her på gården. Her har det vært griser, katter og kaniner og familiens hund var en flott stor Pyrenee. Han har alltid vært glad i dyr og var hjertens enig i at det måtte vi ha sammen :)

Silje har vokst opp med Golden Retriever på sørlandet. Kjøpte min første "egen eide" da jeg var 19. Mine foreldre var på ferie - og da benyttet jeg sjansen ;) Heldigvis ble det godt mottatt og min Kjære Deeside`s Bucket of Bisquits hentet jeg på Kråkerøy hos Kennel Deeside. For en hund ! Min bestevenn i mange år <3 Og takk for gode råd og tilliten Alice jeg dengang fikk, og er så glad for at vi har holdt kontakten siden.

I 2002 fikk vi lyst på ny valp. Golden Retriever igjen, og denne gangen hentet vi nydelige Itina Aimee hos Anne, nå kennel Smutic`s. Enda en nydelig gyllen <3 God som gull og alltid tålmodig. Aimee fikk også tre kull. Anne du har vært super som oppdretter. Alltid har du noen gode råd på lur, og alltid like blid. Vi må også takke Kennel Willemo. Tusen takk for all hjelp og gode råd. Dere har virkelig stillt opp og lært oss det vi kan om valpefødsler m.m. Desverre mistet vi Aimee høsten 2013 pga sykdom, nesten elleve år gammel. Det var en vond dag.

Så beholdt vi Bella født i 2006 og Caos født i 2008 etter Aimee. Bella var ei flott dame med mye motor, snill og god. Desverre mistet vi henne pga. nyresvikt bare fem år gammel. Nå i vår-2015 ble det en ny trist dag. Caos, vår flotte og snille storsjarmør døde uventet av hjertesvikt under lek med sine beste venner. Så akkurat nå har vi ingen golden her hjemme.

2011 fikk vi Lekkerbisken`s Walk Of Fame, Lindy <3 Denne gangen måtte vi prøve noe nytt, og fikk en liten Bichon Havanais valp :) Vi har også en havanais i familien på sørlandet, og synes denne er flott på alle måter. Lykken var derfor stor da vi dro til Bergen til Kennel Lekkerbisken, Frøydis og Andrè. Tusen takk for ALT dere lærer oss, veiledning med pelsstell og utstilling m.m. Det er alltid trivelig å snakke med dere :) Lindy er mamma til Dora og Diamante og Eileen som vi har beholdt her hos oss. 

Snilleste Dina fra Håkon`s barndom <3